Oferta – branża HORECA

 

Oferta marki „blue and white: skierowana jest do małych lokali, kafejek, karczm, restauracji, hoteli i food tracków.

Niezależnie od tego, jak duży jest Państwa lokal – wygląd Państwa pracowników ma znaczenie, zwłaszcza tych, którzy kontaktują się z klientem.

Fartuchy, zapaski, kitle powinny być spójne z wizerunkiem i wystrojem lokalu, identyfikacją wizualną firmy, muszą być czyste i niezwykle estetyczne, wykonane z dobrej jakości tkanin.

Tekstylia kuchenne, podobnie jak kwiaty i naczynia powinny dopełniać aranżacji wnętrza, podkreślać jego klimat.

Proste, dobre jakościowo tekstylia, z subtelnymi elementami identyfikacji, uszyte z naturalnych tkanin, przeznaczone do częstego prania – to ciekawa alternatywa dla oklepanych propozycji rynkowych w tej branży.

Wyróżnij się, postaw na proste, gustowne i eleganckie rozwiązania.

 

Oferta marki blue and white, przeznaczona dla branży horeca, obejmuje:

  • Szycie fartuchów i zapasek lnianych
  • Szycie fartuchów i zapasek jeansowych
  • Szycie fartuchów i zapasek z innych tkanin (na zamówienie)
  • Szycie tekstyliów kuchennych
  • Inne dekoracje i elementy wyposażenia

 

Naszym klientom umożliwiamy także zamówienie znaków firmowych, i innych elementów identyfikacji w postaci:

  • haftu
  • transferu na tkanine
  • ręcznego malowania

sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, producent fartuchów, tekstylia do restauracji, fartuchy dla horeca, restauracje, fartuchy do kawiarni, aranżacja restauracji, Magda Gessler, kuchenne rewolucje sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, producent fartuchów, tekstylia do restauracji, fartuchy dla horeca, restauracje, fartuchy do kawiarni, aranżacja restauracji, Magda Gessler, kuchenne rewolucje sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, producent fartuchów, tekstylia do restauracji, fartuchy dla horeca, restauracje, fartuchy do kawiarni, aranżacja restauracji, Magda Gessler, kuchenne rewolucje sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, producent fartuchów, tekstylia do restauracji, fartuchy dla horeca, restauracje, fartuchy do kawiarni, aranżacja restauracji, Magda Gessler, kuchenne rewolucje sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, fartuchy do kwiaciarni, lniane do kwiaciarni, odzież, producent sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, fartuchy do kwiaciarni, lniane do kwiaciarni sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, fartuchy do kwiaciarni, lniane do kwiaciarni sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy, fartuchy do kwiaciarni, lniane do kwiaciarni sklep internetowy blue and white, tekstylia kuchenne, aranżacja kuchni, fartuchy lniane, ścierki, obrusy

Zdaniem restauratorki Magdy Gessler ‚polscy restauratorzy odrabiają powoli lekcje smaku” . „Jest coraz więcej ludzi, którzy tworzą bardzo fajne restauracje, mają ambicję do tworzenia miejsc, które są interesujące kulinarnie. Bardzo popularny stał się slow food, ludzie chcą dobrze wyglądać, wiedzą, że dobry wygląd jest warunkiem ich sukcesu zawodowego”…(wywiad dla onet)

Kto lubi gotować ten wie, że fartuch jest dla kucharza niezbędny. I wcale nie musi być banalnym, chroniącym przed ubrudzeniem okryciem, ani żenującym żartem z gotującego, ani estetyczną prowokacją z nadrukowanymi gołymi cyckami lub włochatym torsem. Dzięki młodym polskim projektantom fartuch może być po prostu fajny!” (portal Smaki życia)